Ola!
Am achizitionat din piata cativa dovlecei cu totul si cu totul de aur cu scopul de a-i transforma in tagliatele, paste sau pe olteneste macaroane. Rapid, gustos si plin de viata.
Asa ca am folosit(o portie) :
1 dovlecel mediu
3 rosii cherry(sau 1 mare)
usturoi dupa gust
o legatura de patrunjel (ideal ar fi busuioc proaspat)
ceva seminte(floarea soarelui am avut)
putin suc de lamaie
ulei de masline(sau floarea soarelui, canepa, avocado) presat la rece
Cu ustensila de curatat cartofi am decojit dovlecelul si dupa am continuat prin acelasi procedeu sa tai fasii inguste ca niste paste(tagliatele) pana am ajuns prea mult inspre miez si am ramas doar cu samburii. Am mixat rosiile cu usturoiul si am adaugat peste dovleceii facuti paste. Dupa am adaugat restul ingredientelor mestecand bine.
Vedeti ca am reusit sa fac un fel de mancare fara avocado?
Pofta buna!
Posted by gratiela carmen on februarie 6, 2012 at 4:26 pm
Esti bestial! Imi place…..
Posted by JOS GATITUL on februarie 6, 2012 at 4:27 pm
🙂
Posted by clauclaudia on februarie 7, 2012 at 12:24 pm
ce minunatie!
Posted by Cina « JOS GATITUL on februarie 13, 2012 at 11:12 am
[…] as mai fi rontait ceva, am taiat fasii 2 morcovi dupa modelul dovleceilor si i-am plouat cu ulei presat la rece, suc de lamaie, seminte de in si de […]