Dejun de sezon

Salu!

Au aparut rosiile aproape romanesti. Rosii, galbene..

Busuiocul le completeaza perfect.

Folosim :

o rosie rosie

o rosie galbena

frunze de busuioc

o ceapa rosie

250 g de mazare cruda

ulei presat la rece

suc de lamaie

 

Se amesteca busuiocul taiat marunt cu putin ulei si suc de lamaie si se foloseste ca aroma intre feliile de rosii si ceapa. Mazarea se fierbe 30 de minute la foc mic.

IMG_5959Pofta buna!

Anunțuri

One response to this post.

  1. Posted by Hashomer on Iulie 1, 2013 at 2:38 am

    Gata, m-am hotarat. Asta e cina mea. Voi sfarsi ziua victorios!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: