Ola!
Doua vesti bune azi : au venit vlastarii de la El Dor Plant si siropul de agave si condimentele de la AFAF . Si cum perioada asta fara avocado m-a epuizat, am zis o rugaciune si-am inmiresmat o sfecla.
M-au ajutat :
1 sfecla mare
2 avocado
o ceapa uscata
usturoi
marar
o mana de caju
1/2 lingurita de turmeric
vlastari de trifoi si de varza rosie
Am taiat o sfecla mare pe jumatate, dupa am taiat o fasie subtire si am pus-o la fiert vreo 10 minute, cat sa fie usor de ros. Umbla vorba prin sat ca sfecla rosie nu-si pierde proprietatile prin fierbere. Am baut apa in care a fiert dupa ce s-a racit.
Am facut o pasta din avocado, jumatate de ceapa, usturoi si marar. Am facut alta pasta din caju maruntit, turmeric, ceapa verde si ceapa uscata. Dupa am decorat dupa bunul plac :
Despre vlastari si de ce trebuie consumati : CLICK
Pofta buna!
Posted by bhuttu on februarie 8, 2012 at 1:59 pm
Am belit pl, ce ne facem fara avocado?
Posted by JOS GATITUL on februarie 8, 2012 at 2:03 pm
Nu facem nimic fara. O sa redenumesc siteul in sus avocado!
Posted by bhuttu on februarie 8, 2012 at 2:05 pm
Pai atunci o sa pun si eu vreo doua hectare de avocado la primavara
Posted by clujanu on februarie 9, 2012 at 2:39 am
aspru fecior, dar sunt neste termeni, acolo cu sfecla, pe care nu-i inteleg!
Posted by JOS GATITUL on februarie 9, 2012 at 3:23 am
finule batran, rogu-te sa-mi spui care sunt!