Mic dejun cu hrisca, mar si diminutiv

Salu!

Ovidiu Bojor povesteste ca serpasii din Tibet mancau o farfurie de hrisca inmuiata cu ardei iute si puteau sa care in spate greutati de 90 de kg timp de 10 ore. Cu imaginea asta in cap, dupa ce am mancat in dimineata asta cred ca pot ridica fara probleme masinile inzapezite.

Corpul s-a fortificat cu :

o mana de hrisca cruda

2-3 linguri sirop de agave

2 mere

o mana de merisor uscat

scortisoara

mac

Aseara am pus la inmuiat un pumn de hrisca, iar dimineata am mixat pana a devenit o pasta. Am adaugat siropul de agave, am taiat marunt 2 mere si am amestecat cu scortisoara si mac. Am pus macul pentru aspect, ca o dedicatie unui prieten drag care are varicela. Deasupra am ornat cu merisor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

As vrea sa precizez ca atunci cand zic ca am pus doua mere ma refer la merele mici si gustoase, nu la mastodontii din comert(eu am luat din Piata Matache cu 2,5 lei/kg).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: