Mic dejun Renasterea

A inceput o saptamana cu zapezi, zambete si zumzete, asa ca e nevoie de ceva energie. Un suc de patrunjel si varza kale ar indeplini toate conditiile. Am stors  4 legaturi de patrunjel si 1 cuib de kale si a iesit aproximativ 100 ml suc.  Am stors jumatate de lamaie, am adaugat niste bors, am indulcit cu putina miere. Ambrozia de s-a conturat m-a ajutat sa dau zapada mai usor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi-a ramas de aseara in frigider niste lapte de cocos(din fulgi de cocos mixati cu apa si strecurat). De fapt seara mai fac lapte de cocos pentru diminetile in care sunt grabit; laptele de cocos si nuci se pastreaza bine 1-2 zile in frigider. L-am pus pe aragaz cat sa fie un pic caldut si am adaugat :

-fulgi de ovaz

-o banana

-o mandarina

-stafide

-miere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Lasă un comentariu