Cina a la cucina

Ola!

Avocado, avocado, avocado..ma urmareste in continuare. Si parca nu ar merge asa gol, dar mai am ridichii de la Asociatia Prietenia. Solutia e o salata de avocado, ridichii mici si aromate si verdeata(patrunjel). Peste a pornit subit un potop de suc de lamaie.

 

 

 

 

 

 

 

 

As bea ceva bun, asa ca inspirat de laptele de nuci de la pranz o sa repet reteta. Am pus in blender un pumn de nuci, apa, o lingura de miere, scortisoara si putina vanilie(preferabil sa folositi bete de vanilie in loc de extract, se gasesc in piata Matache la tarabele cu nuci). Am spus o rugaciune si-am dat la amestecat. Am pus putin laptele pe foc, cat sa il pot savura si sa-mi dea starea de liniste si de somn. Pulpa ramasa o sa devina un biscuite la deshidrator.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS : Vreau sa va zic despre deshidratoare, mai exact despre pretul lor care variaza intre 100 ron si 2000 ron. Eu m-am luat unul de la Top Shop si-s multumit de el, e silentios si are termostat. Nu stiu cum sunt cele de 2000 de lei, dar cred cu tarie ca daca bag niste mere la deshidratat ies suflate cu aur.

PS 1 : Si ca pentru duminica seara, va las cu un filmulet facut de Brian Clement care ne aduce aminte ca daca iubim pe cineva ii vrem binele si ii impartasim experienta noastra. Adica daca eu te iubesc pe tine nu-ti dau cartofi prajiti.

Dati click   :     Brian Clement

Lasă un comentariu