Alimente, firme, restaurante

Alimentele pe care le cumpar din comert/de la producatori :

legume/vlastari/nuci/seminte :

BioHrana Prietenia- legume bio crescute pe teren propriu in cadrul Asociatiei Prietenia, comuna Pantelimon, str Sfantul Gheorghe nr 46

http://www.biohrana.ro

BioDumbrava – microferma ecologica la 15 km de Bucuresti, in comuna Joita(iesirea din oras pe str Uverturii, Militari)

http://www.biodumbrava.ro

Dried Fruits : seminte, nuci, fructe uscate, le recomand pe cele crude. E un magazin online, livrarile se fac din Vilcea.

http://www.driedfruits.ro

Piata Matache : frcute, legume de la tarani, nuci/seminte/condimente varsate

El Dor Plant – magazin online de vlastari si iarba de grau, o raritate si o minunatie pe la noi. Serele sunt langa Pitesti, iar livrarile se fac din Bucuresti. Mult mai buni si mai gustosi decat cei care se gasesc la Kaufland.

http://www.eldorplant.ro

Ki Life – magazin vis-a-vis de Piata Amzei(Piata Amzei, nr 17). Are seminte/nuci(preturile mai mari), multe tipuri de faina,  naut, fasole, linte.

Restaurante

BioFresh – Preferatu-mi! Pe strada Leon Voda, in zona Budapesta. Gustos si preturi de bun simt : http://biofreshbucuresti.wordpress.com

Fibrio – restaurant care isi alege cu grija alimentele, are o sectiune de meniu fara proteina animala, salate gustoase si generoase. Din cand in cand au dulciuri raw vegan. Au meniul pe site. Adresa e str Marcel Andreescu, nr 11, langa Mario Plaza Dorobanti.

http://www.fibrio.ro

One response to this post.

  1. Posted by nick on februarie 17, 2013 at 12:51 pm

    ‘Borsul de altadata’, produs de Bio Prod Natura-sia pierdut calitatea

    Răspunde

Lasă un comentariu