Dejun aromat

Ola!

Am facut un cadou de martisor. Nu am apucat sa-l mai dau, ca-i tare bun. Cu o inspiratie de la Tatiana, am suprapus niste gusturi si le-am impodobit.

Am impachetat :

dovlecel

sfecla rosie

tarhon verde(proaspat)

3 radacini mici de ghimbir

sucul a 4 lamai

cateva ciuperci champignon crude

Am taiat dovlecelul si sfecla felii de 1-2 cm. Am pus dovlecelul la macerat in sucul de lamaie. Bucatile de sfecla au fiert putin pana au devenit usor masticabile. Am taiat tarhonul bucati mici, am dat ghimbirul pe razatoare si am amestecat bine totul(cu 100 ml de apa) pana s-au amestecat aromele si-am pus sfecla la macerat. Dupa aproximativ 8-10 ore am devenit expert in impachetat mancare in frunze de ceapa verde. Langa am pus ciuperci ca un balans de gust natural.

alina 1

sau

alina 2Pofta buna!

Anunțuri

4 responses to this post.

  1. Hei! Foarte dragut le-ai aranjat si cred ca e super la gust! Acum vreau si eu sa fac pachetele de legume legate cu ceapa verde 😀 Sa vedem cum adaptez eu acel sushi ardelenesc ;)) Btw, tre sa pui si poza cu originalul 😛

    Răspunde

  2. Chiar talent! Ce frumos ti-au iesit, cred ca sunt si foarte gustoase 🙂 Felicitari!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: