Dejun negru

Salu!

Mi-a trebuit un drum in Asia ca sa descopar fasolea neagra, desi logic ar fi fost s-o gasesc in Africa.

Dupa ce sta peste noapte in apa si creste, fierbe o ora la foc mic. E aromata, nu are nevoie de multe adaosuri. Poate ar fi fost de folos niste usturoi. Am pus peste ceva condimente si langa vlastari si-un ardei iut.

Pofta buna!

Anunțuri

2 responses to this post.

  1. Posted by Roxana on Septembrie 27, 2012 at 6:47 am

    de unde cumparam fasole neagra?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: