Cina Sushi de post

Salu!

Cand poti sa adaugi gusturi care mai de care mai pestrite,  ascutite si colorate sa fii sigur ca iese ceva bun. Am avut de ales din doua preparate traditionale dacice : sarmale sau sushi. Cum cu sarmalele nu mai impresionezi pe nimeni..

alge nori pentru sushi(de la 8 lei in sus/10 foi-pe la magazinele naturiste)

3-4 moate de conopida

1 morcov

ardei rosu lung

1 avocado

rucola

ghimbir

usturoi

sos de soia

 

Conopida se baga in mixerul cu lama S pana devine un fel de boabe de orez. Morcovul se feliaza cu ustensila de curatat cartofi si  avocadoul se taie felii subtiri. Pe foaia nori se pune orezul de conopida, o felie de ardei rosu, morcov, avocado, rucola si puteti alterna usturoiul cu ghimbirul.

Sushi se ruleaza asa : 

Dupa ce ati rulat o foaie asteptati 3-4 minute si taiati cu un cutit ascutit si ud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se alatura sos de soia si ghimbir.

Pofta buna!

Anunțuri

3 responses to this post.

  1. Minunat! Am vazut poza aseara si de-abia am asteptat sa pui reteta. Arata foarte bine si pun pariu ca e si gustos. Si ca ti-ai dat gata musafirii! 🙂

    Răspunde

  2. Poti sa te prezinti la „La Cuisine Francaise” si vei primi numai nota zece!
    Sayonara!! 🙂

    Răspunde

  3. am deschis imediat mailul care prezenta aceasta reteta pentru ca eram atat de curioasa… tinand cont ca sushi normal nu pot suporta, imi face rau doar sa-l vad. dupa ce am citit, am crezut ca sunt in raiul… bucataresc. felicitari pentru idei si pentru ca faci pofta de ceva bun celor din jur! 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: