Aparate si ustensile

Salu!

Cum zic aproape de fiecare data ca mixez, storc, pun in blender sau deshidratez, o sa scriu aici ce aparate folosesc :

Mixer vertical Braun MR730 CA, 600 W, 15 viteze

Il folosesc la :

– mixat nuci, seminte

– amestecuri(blaturi/creme pentru prajituri, sosuri, paste)

– supele creme – mixerul vertical

L-am cumparat din Carrefour acum vreo 2 ani, n-am avut nici o problema cu el. Vad ca in magazinele de pe internet e 300-330 ron.

Blender Braun Powerblend MX2000


Il folosesc la :

– supe creme crude

– limonade, sucuri cu pulpa, lapte de nuci

Il am de 3-4-5 ani, nu am avut probleme cu el, la un moment dat faceam si faina de nuci cu el, desi acum nu inteleg cum. Pretul e undeva pe la 220 ron.

Storcator manual Lexen

Il folosesc la stors frunze, tulpini de telina, fructe/legume tari – de exemplu se poate stoarce telina/sfecla rosie cu conditia sa fie taiate bucati subtiri si lungi. Nu stoarce sucul din fructe/legume moi, ci face pure. Se gaseste la Quark si Paradisul Verde si costa 200 ron. Il am de mai putin de un an si nu as putea fara el. Exista si varianta electrica care costa 850 ron.

Deshidratorul fara nume si fara marca :

Il am de vreo 2 luni, am uscat fructe/legume, am facut paine si pizza(bruschete).
Are termostat 35-70 de grade si e silentios. Are 5 straturi. Singurul dezavantaj e ca are pe mijloc culoarul de incalzire si nu se poate face blat mare de pizza sau clatite mari de banane. Costa 170 ron  la Top Shop.

Anunțuri

2 responses to this post.

  1. Posted by Alina on Septembrie 15, 2012 at 3:01 am

    Sunt multumita sa aflu ca nu toata lumea are echipamente scumpe si cu toate astea face si treaba 🙂
    Am si o intrebare, care e feedback-ul pentru deshidrator, pentru ca are un pret decent si tare mi-as lua si eu unul. Multumesc

    Răspunde

    • Buna!

      Sunt multumit de deshidrator, de doua saptamani chiar lucreaza fara pauza(pe bune, fara pauza). Am inteles ca plasticul nu e cel mai sanatos, dar poate fi o solutie de compromis.

      Cu placere! 🙂

      Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: