Mic dejun

Buna dimineata!

Primul lucru pe care l-am baut azi a fost apa calda cu suc de lamaie. Amestecul asta formeaza o echipa de curatenie inauntrul tau. Mi-am amintit dupa de intrebarea unei prietene : ‘Tu mananci paine cu unt si cu miere dimineata?’ Ce pot sa raspund? Am zis nu, insa gustul educat al trecutului mi-a trezit papilele si nu le-a mai lasat in pace. Dar nu pot sa diger drojdia din paine si nici nu ma gandesc la grasimea untului.  Am gasit o alternativa si sunt sigur ca daca as fi gustat acum pentru prima oara paine si unt nu m-ar fi atras.

Din aluatul bomboanelor de aseara(curmale, fulgi de cocos, faina de goji) am pastrat o parte, am facut niste biscuiti subtiri si i-am pus la deshidrator* la 40 de grade vreo 6 ore.  Rezultatul e divin.

Alaturi am mixat 2 banane pana au devenit pasta(se pot face si cu furculita), dupa le-am imprietenit cu stafide si fulgi de ovaz. Am intins pe biscuiti si m-am gandit ca pot spune zambind ca nu mananc paine cu unt si cu miere.

 

 

 

 

 

 

 

Restul de amestec s-a savurat ca pe-o budinca, doar ca mai buna.

 

 

 

 

 

 

 

 

* Deshidratorul e un aparat care face acelasi lucru ca un cuptor, dar temperatura de coacere e mai mica, intre 35-70 de grade. Cu cat preparam alimentele la temperatura mai mica cu atat sunt mai nutritive(enzimele se distrug la o temperatura de peste 40 de grade).  Daca nu il ai poti pune biscuitii la cuptor cu focul dat la minim si cu usa intredeschisa.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: