Desert

Am pus doi pumni de curmale fara samburi la inmuiat timp de o ora. Dupa le-am bagat in mixerul cu lama S impreuna cu fulgii de cocos ramasi de la laptele de mai jos. Dupa ce s-au amestecat am pus compozitia la congelator 30 de minute(optional). Am mai facut putina faina de goji(goji intregi, uscate si mixate) si am adaugat-o compozitiei.

Cu manutele astea doua am facut bomboane pe care le-am prafuit prin susan si fulgi de cocos.

 

 

 

 

 

 

 

 

E unul din deserturile preferate pentru ca e nutritiv, natural si usor de facut.

Anunțuri

2 responses to this post.

  1. […] pranz ar fi ideale si niste bomboane ( click AICI ), caci sunt dulci si […]

    Răspunde

  2. […] din cand in cand sa fii recunoscator si sa dai inapoi din ce primesti. Asa ca am mai facut niste bomboane de curmale pe care le-am pus in caserole. In alte caserole am mai pus cate o portie de hummus si salata. Au […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: